Franchise

Starte eget treningssenter?

Ønsker du å drive ditt eget treningssenter? Da kan Easyfit være noe for deg!

Hva trenger jeg?

Når du bestemmer deg for å reliasere drømmen om å starte ditt eget treningssenter er det viktig at du har en riktig case. Dette innebærer blant annet:
 – Lokale (eie eller leie?)
 – Analyse av markedet og konkurransen
 – Finansiering
 – Valg av utstyr
 – Medlem- og adgangssystem

Hvem er Easyfit?

Easyfit Norge er en helnorsk treningssenterkjede som åpnet sitt første senter høsten 2012. Konseptet med ingen bindingstid og ingen oppsigelsestid ble fort populært og Easyfit var forut sin tid ved å bruke bankkort som adgangskort.
Easyfit vokste fort i både medlemmer, antall senter og etter hvert størrelsen på senter. Easyfit har etter hvert blitt et kjent treningssenter for de fleste i Trøndelag, Møre og Romsdal, men også i Mandal i sør.

Hvorfor Easyfit?

Å starte et eget treningssenter er noe mange drømmer om, men for mange blir det aldri mer enn en drøm. Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne. Da er det bra at vi har både lang og bred erfaring i bransjen, slik at vi kan hjelpe deg å realisere drømmen din.

Easyfit er en av midt-Norges største treningssenterkjeder og vi har gode avtaler med utstyrsleverandør og samarbeidspartnere.
Vi i Easyfit har utviklet og eier vårt eget medlem- og adgangssystem, noe som gjør at du kan holde kostnadene lavere.
Easyfit er en veletablert og kjent merkevare. Å være en del av Easyfit gjør at du kan dra nytte av synergien i en kjede, samtidig som du både får hjelp og støtte fra de rundt deg.

Treningsutstyret du finner på våre senter er valgt ut gjennom nøye utprøving av ulike leverandører. Du får god opplæring og støtte av noen som har bygd opp flere treningssenter. Easyfit har sitt helt eget betalingssystem og medlemssystem, med mange muligheter og mye informasjon. Vi gir ferdig utarbeidede markedsplaner, innvendig- og utvendig profilering av senter. Og viktigst av alt; vi er en støttespiller og veileder fra dag én.

Ta kontakt på malosta@easyfit.no for en uforpliktende prat!

en_GB