Ledige stillinger i Easyfit

Selv om Easyfit stort sett er ubemannede treningssenter betyr det ikke at det ikke er noen som jobber hos oss. Vi er flere som hele tiden jobber for at medlemmene våre skal få en best mulig opplevelse hos oss. Kanskje er du den som kan hjelpe oss med det?

Under finner du en oversikt over våre ledige stillinger. 

Ålesund - Personlig trener (deltid)

Easyfit Ålesund er både Easyfit-kjedens nyeste og Ålesunds nyeste treningssenter. Senteret åpnet mars 2019 og er i nye moderne lokaler på Amfi Moa. Med utstyr av høy kvalitet og luftige lyse lokaler er Easyfit Ålesund et senter som blir mer og mer populært.

Easyfit Ålesund opplever en økende forespørsel fra kunder etter en personlig trener. Det betyr at du allerede fra dag 1 vil ha et godt grunnlag for timer. Videre er det opp til deg og din evne til selge deg inn til kunder og markedsføre deg som PT.

Senteret har mange følgere både på Facebook og Instagram.

Søkere bør ha minimum 30 studiepoeng fra relevant studie, eller lengre erfaring innen bransjen som kompenserer.

Søknad og CV sendes til aalesund@easyfit.no.
Søknadsfrist snarest. Aktuelle kandidater intervjues fortløpende.

 

Trondheim - Personlig trener eller annen medisinsk/fysikalsk behandler (Deltid)
  • Easyfit Valentinlyst åpner høsten 2021. Med utstyr av høy kvalitet og nyoppussede lokaler er Easyfit Valentinlyst et senter som vil holde svært høy standard. Senteret ligger i et tettbebygd strøk med mange eldre personer. Det er derfor et stort potensiale for personlig trener, fysioterapeut, naprapat eller andre medisinske/fysikalske behandlere.

Som behandler/trener på Easyfit Valentinlyst tar du del i en av Midt-Norge største treningskjeder og får en av de beste lønnsvilkårene for å drive med det du liker best.

Aktuelle søkere bør ha minimum 30 studiepoeng eller relevante kurs innen sitt emne.

Søknad og CV sendes tilvalentinlyst@easyfit.no. Aktuelle kandidater intervjues fortløpende.

 

Are you ready to break a sweat?

OF COURSE!

Get started today at just 249kr/month! You are free to cancel at any time and there is no period of notice. Easyfit offers you the most flexible membership available. It is up to you when you want to be a member!

en_GB