Sommergave til våre lojale medlemmer

by | 28.05.2021 | News

Snart som normalt!

Det siste året har vært et langt år for oss alle. Det har vært frustrerende for oss som driver treningssenter, men også for dere som som er medlem. Flere av Easyfit-sentrene har vært stengt både en, to og tre ganger. Det har vært mye usikkerhet, men heldigvis har medlemmene våre vært flinke og det har ikke vært dokumentert smitte på noen av våre treningssentre. Nå er det satt over 2,3 millioner vaksiner i Norge, og det betyr at vi endelig nærmer oss slutten.

Du er viktig for oss!

De fleste Easyfit-sentrene er drevet av lokale personer, og ikke av rike investorer som flere andre treningssenter. Dette betyr gjerne at vi får et ekstra forhold til senteret vårt, men også at vi har vært avhengige av våre lojale medlemmer for å komme oss gjennom pandemien.

Vi er uendelig takknemlige for at vi har hatt flere flotte og lojale medlemmer under pandemien, og kommer ikke til å glemme det. I desember sendte vi et julegavekort til de mest lojale medlemmer som beholdte medlemskapet gjennom stengingen, og ikke aktiverte kompensasjonsordningen. Siden da har flere av sentrene på ny vært stengt, og nå ønsker vi å takke dere igjen. Derfor sender vi på nytt et gavekort, av en verdi kr 450, til våre mest lojale medlemmer.

Alle aktive medlemmer som fyller kriteriene per 30.05.21 får tilsendt en e-post med sitt gavekort.
Har vært medlem kontinuerlig siden medlemskapet ble opprettet i 2020 eller tidligere,
og/eller
Har beholdt medlemskapet gjennom nedstenging i 2021 (Gjelder Kristiansund, Ålesund og Trondheim).

Gavekortet er perfekt å gi til en venn, familiemedlem, eller dersom du kjenner noen som har ei ekstra lang dørstokkmil.

Tusen takk for tålmodigheten dere har vist det siste året! 🧡

E-post med gavekortet og mer informasjon sendes ut 30.05.21. Finner du ikke e-posten? Sjekk søppelpost, reklame og eventuelle andre filter. Ved spørsmål kan vi nås på mail@easyfit.no.

en_GB