Adgang

Får du ikke til å låse opp døren på ditt Easyfit Treningssenter? Følg disse stegene for å sjekke at alt er i orden med ditt medlemskap:
 1. Scann kortet ditt riktig. Når du scanner kortet ditt er det viktig at hele magnetstripen scannes i et jevnt tempo. Magnetstripen må være helt inne i leseren hele veien og hele magnetstripen må leses. Unngå å sette kortet på skrå eller å dra kortet ditt utover. Se video nederst for forklaring.
 2. Se hva som dukker opp på skjermen. Dersom skjermen viser «Ukjent kort» når du scanner kortet har du ikke lagt til kortet ditt som adgangskort.
  Adgangskort er ikke det samme betalingskort og må legges inn separat. Etter å ha opprettet medlemskapet må du legge til ditt bankkort som adgangskort. Dersom du har glemt å gjøre det kan du legge det til på Min side og fanen Adgangskontroll. Det kan også hende du registrerte det med en skrivefeil, kanskje hjelper det å slette det og legge det til på nytt.
 3. Dersom du nylig har fått deg nytt bankkort må det oppdateres både som betalingskort og adgangskort. Å oppdatere betalingskortet oppdater ikke automatisk adgangskortet ditt.
  1. For å oppdatere betalingskort går du til Min side og fanen Medlemskap. Helt til høyre trykker du Endre.
  2. For å oppdatere adgangskortet går du til fanen Adgangskontroll. Husk å fjerne ditt gamle adgangskort først.
 4. Sjekk at magnetstripen din ikke er slitt eller skadet. En optimal magnetstripe har ingen striper eller skader, men det skal som regel funke, selv med småskader.
 5. Dersom du fortsatt har problemer med å scanne kortet ditt ta kontakt på mail@easyfit.no. Vi tilbyr også egne Easyfit adgangskort
nb_NO