En oppdatering på Easyfit Byåsen

jun 26, 2021 | Nyheter

Migosenteret renoveres
Som mange har fått med seg skal Migosenteret på Byåsen bli et helt nytt senter. Migosenteret skal rives, og følgelig bygges opp igjen. Dette medfører noen endringer for Easyfit Byåsen og vi har derfor samlet noen spørsmål og svar som er viktig for deg som trener på Easyfit Byåsen. Skulle du ha ytterligere spørsmål utover dette kan du nå oss på mail@easyfit.no.
 – Hva skjer med dagens Easyfit Byåsen?
Lokalet Easyfit Byåsen ligger i per dags dato vil snart rives sammen med resten av Migosenteret. Det betyr at dagens Easyfit Byåsen har sin siste dag 31. juli 2021. Fram til den datoen vil du kunne trene som vanlig.
Når Migosenteret er ferdig bygget vil Easyfit Byåsen åpne med nye lokaler, splitter nytt utstyr og ny driver. Dette gleder vi oss veldig til! Foreløpig plan er at Migosenteret skal være ferdig i midten av 2023.
I mellomtiden vil vi se på muligheten for et midlertidig lokale slik at du fortsatt kan trene hos Easyfit på Byåsen. Vi kan ikke love noe, men vi skal gjøre vårt beste. Skulle du ha kjennskap til ledige lokaler tar vi gjerne i mot tips på mail@easyfit.no.
 – Hva skjer med betalingene i Juli?
For å unngå at du som medlem på Easyfit Byåsen betaler for dager etter lokalet er stengt vil prisen for medlemskapet ditt justeres ut i fra hvor mange dager det er igjen når medlemskapet ditt fornyes. Dersom medlemskapet ditt fornyes 1. juli betaler du som vanlig 299kr, fornyes medlemskapet 2. juli betaler du 289kr, 3. juli 279kr osv.
På denne måten unngår du å bekymre deg for at du betaler mer enn det som er riktig.
 – Hva skjer med medlemskapet mitt når Easyfit Byåsen stenger?

Som medlem på Easyfit har du alltid tilgang til alle våre senter i kjeden, uten ekstra kostnad. Per dags dato er det Easyfit på Byåsen, Ilsvika og Buran i Trondheim. I tillegg åpner Easyfit Valentinlyst i høst! Oversikt over alle sentrene finner du i fanen «Våre senter» i menyen.

For de fleste vil Easyfit Ilsvika være det nærmeste Easyfit-senteret etter Byåsen. På Ilsvika er det et åpent og luftig lokale, med gratis Wifi og gratis parkering for Easyfit-medlemmer.

På Easyfit Buran finner du nesten 600 kvadrat fordelt over to etasjer. Det er et stort senter, med splitter nye tredemøller, stort utvalg av frivekter, yogarom og fitnessrom. Også på Buran får du gratis Wifi, og gratis parkering etter 18:00 på hverdager.

Dersom din bruker og ditt medlemskap er registrert på Byåsen vil du flyttes til Easyfit Ilsvika 1. august og medlemskapet vil fortsette der, slik at du fortsatt kan trene hos oss. Alle aktive medlemmer vil få en uke gratis trening på Easyfit Ilsvika og ditt medlemskap på Easyfit Ilsvika vil fornyes 8. august.

Dersom du ikke ønsker at medlemskapet ditt fortsetter på Easyfit Ilsvika når Easyfit Byåsen legges ned må du logge inn på Min side og kansellere medlemskapet ditt i løpet av perioden 31. juli-7. august. 

 – Jeg ønsker å trene på et annet senter enn Easyfit Byåsen/Ilsvika.
Dersom du trener på et annet senter enn Easyfit Byåsen eller Ilsvika ber vi deg ta kontakt med oss på mail@easyfit.no, slik at vi får flyttet deg til riktig senter. Dette er viktig fordi en del informasjon vi sender ut avhenger av hvilket senter du er knyttet til. Det er også viktig at medlemsavgiften din faller til riktig senter.
 – Får jeg noen lojalitetsbonus når Easyfit Byåsen åpner igjen?
Som tidligere medlem på Easyfit Byåsen vil du få et eksklusivt innmeldingstilbud når Easyfit Byåsen åpner i det nye Migosenteret. For å få dette behøver du ikke foreta deg noe. Dersom du ikke ønsker å motta et slikt innmeldingstilbud ber vi deg ta kontakt på mail@easyfit.no.

Nåværende drivere av Easyfit Byåsen takker alle medlemmer for syv fine år, og ønsker både Easyfit Valentinlyst og ny driver av Easyfit Byåsen lykke til med nyåpning.

God sommer! 🧡

nb_NO