Spørsmål og svar

På Min Side administrer og avslutter du ditt medlemskap hos oss. Under finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål. Finner du ikke svar, ta kontakt med ditt lokale treningssenter på Messenger på Facebook.

blank
Kortet mitt fungerer ikke i døren, hva gjør jeg?

Dersom skjermen viser «Ukjent kort» når du scanner kortet er det ikke lagt inn adgangskort. Du kan legge til adgangskortet ditt på Min side og fanen Adgangskontroll.
Hvis adgangskortet er lagt til og likevel ikke fungerer, kan du oppleve at skjermen flimrer litt når du scanner kortet. Dette skyldesmest sannsynlig at magnetstripen på kortet ditt er slitt, eller at du ikke scanner godt nok. Det er viktig at hele stripen scannes i et jevnt og fint tempo, og magnetstripen er helt inne i leseren.

Husk at å oppdatere betalingskort eller adgangskort ikke automatisk oppdaterer det andre.

Kan jeg ta med en venn inn på gratis prøvetime?

Vi setter stor pris på at du ønsker å vise senteret vårt til en venn. Det er likevel ikke tillatt å slippe inn folk uten at de er medlem. Dersom vennen din ønsker en prøvetime kan han/hun sende oss en e-post til mail@easyfit.no. Da trenger vi navn, dato prøvetimen ønskes, og kortnummeret slik at vi får lagt det inn som adgangskort for én dag.

Husk at dette må sendes i forkant, og ikke når dere står ved inngangsdøren. Dersom prøvetime ikke er avtalt med oss må vennen din kjøpe dropin/dagspass.

Jeg mottar faktura for medlemskapet mitt. Hvordan endrer jeg til automatiske trekk?

Dersom du mottar faktura hver måned skyldes det mest sannsynlig at ditt forrige betalingskort har passert utløpsdato. For å oppdatere betalingskortet ditt logger du inn på Min side og går til fanen Medlemskap. Helt til høyre trykker du knappen «Endre» for å oppdatere betalingskortet ditt. Husk at å oppdatere adgangskort eller betalingskort ikke automatisk oppdaterer den andre.

Hvordan avslutter jeg medlemskapet mitt?

Medlemskap administreres på Min side og fanen medlemskap. Til høyre trykker du knappen kanseller.

Kan jeg få en prøvetime før jeg kjøper medlemskap hos Easyfit Treningssenter?

Det er klart du kan! Send oss en e-post til mail@easyfit.no. Vi trenger:
– Ditt navn og kontakttelefon
– Datoen du ønsker prøvetimen
– Senteret du ønsker prøvetime på
– Kortnummer på bankkortet ditt (16 siffer). Bankkortet brukes som adgangskort når du skal åpne døren.

Hvor gammel må man være for å trene på Easyfit Treningssenter?

På Easyfit Treningssenter kan man tegne medlemskap året man fyller 16. Det betyr at du i 2021 må være født i 2005 eller tidligere for å bli medlem.

Hvilke åpningstider har Easyfit Treningssenter?

Easyfit Treningssenter er åpen fra 05:00 til 24:00 alle dager i året. I Ålesund er det avvikende åpningstider, 06.00-24.00.

HVORDAN FOREGÅR BETALING?

Betaling av medlemskap gjøres gjennom Nets betalingssystemer på vår nettside. Du betaler fra den dagen du melder deg inn, og helt frem til du velger å si opp medlemskapet. Ved oppsigelse vil medlemskapet gjelde én kalendermåned etter siste innbetaling. Hvis en ikke skulle klare å trekke penger fra ditt betalingskort vil en få betalingspåminnelse på sms/e-post hvor du kan betale utestående beløp via nettbank. Om betaling fortsatt uteblir så vil Kravia stå for videre innkreving.

Kan jeg som medlem på et av EasyFit sine sentre, også trene på de andre sentrene?

Ja. Som medlem hos oss kan du trene på alle våre sentre, uten at det koster deg som kunde noe ekstra!

 

Hvordan får jeg adgang til senteret?

Du får adgang til senteret med en gang du har meldt deg inn på vår nettside og opprettet medlemskap. Husk å legge inn et bankkort som adgangskort som fungerer som adgangskort. Dette gjør man under ”adgangskontroll”.

Har Easyfit Treningssenter dusj?

Easyfit Treningssenter har ikke dusj på sine senter. Vi har omkledningsrom og låsbare skap.

Jeg har ikke bankkort eller kort som funker å bruke på nett, hvordan kan jeg opprette medlemskap og adgangskort?

Hvis du kun har Visa Electron, så kan du kjøpe et Visa Gavekort (Paygoo/SafePay/Spendon) og legge til det som ditt adgangskort. Dette fåes kjøpt på Rema 1000 eller Narvesen.

blank
HVORDAN Endre betalingskort?

For å endre betalingskort må du logge deg inn på din brukerprofil og trykk på fanen medlemskap. Du velger så endre under handlinger, og videre til endre betalingsdetaljer. Du vil da måtte fylle inn kortdetaljer og gå gjennom bankID for å godkjenne. Husk også å legg inn adganskort på nytt. 

Har dere drop-in timer på senteret?

Ja, vi har drop-in timer på senteret. Det er en kortterminal utenfor døren til hvert senter hvor du kan betale for dagspass. Døren vil låses opp direkte etter betaling og du kan gå inn og trene. 

Ingen bindingstid!

Vi har markedets mest fleksible medlemsvilkår, som lar deg bestemme selv hvor lenge du vil være medlem.

Rimelig trening!

For deg som er prisbevisst og syns det er dumt å betale ekstra for ting du ikke trenger.

Gunstige åpningstider!

Vi har åpent alle dager fra 05.00 til 24.00

Klar for å Komme i gang?

SÅKLART!

Tren for 299,- pr. måned, uten bindingstid og gratis innmelding. EasyFit opererer vi kun med én pris, uansett hvem du er, hvor du jobber eller når på året du melder deg inn. Du skal selv bestemme selv når du vil trene. Derfor tilbyr vi ingen medlemskap med bindingstid.

nb_NO