Oppussing i gang
Endelig kan vi dele en gladnyhet vi har ventet lenge på å kunne annonsere; nå i sommer flytter Easyfit Ilsvika til nye lokaler! Oppussingen av lokalene er i gang og vi gleder oss til åpning. Dette kommer også samtidig som Easyfit Ilsvika feirer 10 år, så dette blir en verdig feiring!
Oppgradert utstyr og nye møller
Samtidig som vi flytter lokale vil vi også oppgradere noe av utstyret, blant annet med splitter nye tredemøller. Vi har begynt å trekke om noe av utstyret vi skal ha med oss videre, og de siste få dagene før flyttingen kan det hende at noe av utstyret som skal bort vil mangle. Derfor ber vi om at dere smører dere med en liten dose tålmodighet, når disse dagene kommer. Så skal vi gjøre så godt vi kan for å gjøre overgangen til det nye lokalet så raskt og effektivt som mulig.
Fortsatt ditt lokale treningssenter på Ilsvika
Flere hadde fått nyss i at vi var på vei inn i nye lokaler, og flere har kontaktet oss og vært bekymret for at vi skulle flytte bort fra Ilsvika. Heldigvis skal vi ikke langt – vi skal nemlig ikke lengre unna enn til nabobygget! I første etasje i Mellomila 88 er vi nå i gang å gjøre klart for nyåpning av Easyfit Ilsvika.

Åpningsdato er foreløpig ikke fastsatt, men vi vil oppdatere denne artikkelen, Facebook og Instagram så snart den er klar. Vi vil også legge ut oppdateringer underveis i sosiale medier, så dersom du ønsker å følge med på prosessen kan du følge oss der!

Nye Easyfit Ilsvika

nb_NO