Easyfit Treningssenter i Trondheim midlertidig stengt.

Informasjon oppdatert 26.12.2020 kl. 20.00

26.12.20 vedtok Trondheim Kommune at ubemannede treningssenter må holde stengt fram til 09.01.21. Easyfit Treningssenter avd. Trondheim vil i første omgang holde stengt fra kl. 20:00 26.12 og ut romjulen. Dette gjelder Easyfit Ilsvika, Buran og Byåsen.

Vi vil ta en ny vurdering ved nyttår om det vil være mulig og trygt å holde åpent med bemanning fra januar. Eventuell ny informasjon vil oppdateres her på Easyfit.no/nyheter og på ditt lokale senters sosiale medier.

Våre Easyfit-senter er svært viktige tilbud i sitt lokalmiljø. Mange av våre medlemmer forstår at bortfall av inntekter kan medføre at det lokale treningssenteret settes i en svært vanskelig økonomisk situasjon. Medlemmer kontaktet oss under forrige stenging og uttrykte ønske om å fortsette å betale for å unngå å miste sitt lokale senter.

Easyfit sine månedsmedlemskap har ingen bindingstid. Dette betyr at du som medlem selv kan velge å stoppe ditt medlemskap dersom du ønsker dette. Dette gjør du selv ved å logge inn på “Min Side”.

Vi setter stor pris på våre lojale medlemmer og oppfordrer alle til å vurdere om de har et behov for å stoppe medlemskapet sitt.

Videre ønsker vi alle en riktig god jul og oppfordrer alle til å følge smittevernsregler slik at vi kan åpne så snart som mulig

Eventuelle spørsmål rettes til mail@easyfit.no

nb_NO