Kompensasjonordning

Informasjon oppdatert 22. juni 2020 kl 09.30

Kjære medlem!

Først og fremst ønsker vi å takke deg som har beholdt ditt medlemskapet!

Etter vi i Easyfit ble pålagt av myndighetene til å stenge våre treningssentre 12. mars, har vi gjort alt vi kunne for å sikre at vi kunne åpne ditt lokale treningssenter igjen.

Selv om våre senter nå åpnet 15. juni, har alle hatt store utgifter i den perioden vi har vært stengt og de fleste av våre senter har ikke fått noe støtte fra staten. Vi er derfor helt avhengige av deg som medlem for at vi fortsatt skal kunne opprettholde treningstilbudet vårt også fremover.

Vi har utarbeidet en kompensasjonsordning for de medlemmene som har betalt medlemskap i stengetiden, men vi håper likevel at flest mulig ønsker å støtte sitt senter slik at dere fortsatt har et lokalt og rimelig treningstilbud å bruke fremover.

Frist for valg av kompensasjon er innen fredag 10. juli kl. 12.00. Har du spørsmål om kompensasjonordningen, ta kontakt på mail@easyfit.no.

Her er dine valg dersom du har hatt medlemskap gjennom stengetiden:

 • Ingen kompensasjon. Jeg ønsker å hjelpe senteret mitt tilbake på beina igjen og ønsker at pengene brukes på å opprettholde mitt treningstilbud.
  • For dette valget behøver du ikke å foreta deg noen valg
 • Gratis trening for to venner. Jeg ønsker å gi gratis trening til to venner frem til 1. september 2020 (gjelder ikke dersom de valgte også er berørt av kompensasjonsordningen).
  • Send ditt fulle navn, din e-post og ditt telefonnummer til 2venner@easyfit.no. Systemet vil kryssjekke informasjonen du sender og du får tilsendt en rabattkode som dine to venner kan bruke
 • Gratis trening. Jeg ønsker å trene gratis frem til 1. september 2020.
  • Send ditt fulle navn, din e-post og ditt telefonnummer til trengratis@easyfit.no. Systemet vil kryssjekke informasjonen du sender og du får tilsendt en rabattkode som du kan bruke. Dersom du fortsatt har aktivt medlemskap må du først avslutte ditt nåværende medlemskap.
 • Alle medlemskap fornyes automatisk etter endt periode. Dersom du ikke ønsker å beholde ditt medlemskap etter 1. september må dette kanselleres på Min Side.
 • Ved registrering av kompensasjonsordningen vil NetAxept trekke kr 3 i trekkgebyr for å registrere ditt betalingskort.
nb_NO