Våre personlige trenere

Hos Easyfit Treningssenter har vi dyktige personlige trenere som kan hjelpe deg nå dine mål. De kan tilby timer og skreddersydde treningsplaner.
Nedenfor finner du informasjon om våre personlige trenere og hvilke senter de tilhører. Ta kontakt med de dersom du lurer på noe eller ønsker å bestille time.

Håkon Stubø

Håkon Stubø

Online / Trondheim / Brekstad

– Jeg er opptatt av at trening skal være for hvem som helst – uansett forutsetninger. Det skal være gøy og spennende å trene!

– Jeg har studert idrett og anatomi på Høgskulen på Vestlandet, og Høgskulen i Sogn og Fjordane, samt idrettsfysiologi ved NTNU. Jeg er utdannet grunnskolelektor, og har jobbet som PT siden 2017.

– I tillegg til å trene på treningssenter har jeg i mange år drevet med fotball, både som spiller og trener. Derfra har jeg god erfaring i å bruke trening både som reparerende, men også forebyggende for skader. Jeg drev også med kampsport i en kortere periode, og jeg har derfor stor interesse for allsidighet og en helhetlig tilnærming i egentreningen min.

Ta kontakt med meg på hakon@easyfit.no eller 96 04 40 36 for en uforpliktende prat!

 

 

Karina Willumsen

Karina Willumsen

Ålesund

– For meg er trening et verktøy som skal brukes for å ha det bra både mentalt, og fysisk! Det er viktig for meg å møte kundene mine på de behovene de har, og hjelpe tilpasse treningen etter hva hver enkelt kunde både ønsker, og ikke minst – liker av trening!

 – Jeg er utdannet sykepleier, og sertifisert PT gjennom AFPT. Jeg holder på med en master i helseledelse og er snart sertifisert post –  og prenatal trener. Jeg har tidligere vært spinning-, body balance- og pilates-instruktør.

 – Personlig bruker jeg mye tid på løping og styrketrening – samtidig som jeg er glad i pilates, yoga og dans. Jeg trives best ute, eller i bevegelse!

Ta kontakt med meg på karinaew@icloud.com eller 40 55 19 85 for en uforpliktende prat!

Helene Sodeland

Helene Sodeland

Mandal

– Jeg ønsker å bidra til at andre får oppleve treningsglede og varige endringer, om det er hjemme eller på treningssenter. Jeg har selv vært gjennom livsstilsendring, og skreddersyr treningsprogram til deg og dine mål.

– Jeg har i mange år jobbet som instruktør og ble sertifisert personlig trener fra AFPT i 2022.

Ta kontakt med meg på 97 14 55 34 eller sodelandpt@outlook.com for en uforpliktende prat!

Marthe Jerpstad

Marthe Jerpstad

Brekstad

Info kommer

Våre senter

Easyfit Brekstad (Ørlandet)

Easyfit Buran (Trondheim)

Easyfit Byåsen (Trondheim)

Easyfit Ilsvika (Trondheim)

Easyfit Kristiansund

Easyfit Mandal

Easyfit Molde

Easyfit Ålesund

Medlemskap

Bli medlem

Dagspass

Gavekort

Min side

Personlig trener

Prøvetime

Medlemsfordeler

Medlemsvilkår

Kontakt oss

Ledige stillinger

Åpne eget senter

Ofte stilte spørsmål

Sponsor/ambassadør

Kontaktinfo

nb_NO