Våre personlige trenere

Hos Easyfit Treningssenter har vi dyktige personlige trenere som kan hjelpe deg nå dine mål. De kan tilby timer og skreddersydde treningsplaner.
Nedenfor finner du informasjon om våre personlige trenere og hvilke senter de tilhører. Ta kontakt med de dersom du lurer på noe eller ønsker å bestille time.

Håkon Stubø

Håkon Stubø

Online / Trondheim / Brekstad

– Jeg er opptatt av at trening skal være for hvem som helst – uansett forutsetninger. Det skal være gøy og spennende å trene!

– Jeg er utdannet innen idrett og anatomi fra Høgskulen på Vestlandet, og Høgskulen i Sogn og Fjordane, og utdannet lektor fra NTNU.

– I tillegg til å trene på treningssenter har jeg i mange år drevet med fotball, både som spiller og trener. Derfra har jeg god erfaring i å bruke trening både som reparerende, men også forebyggende for skader. Jeg drev også med kampsport i en kortere periode, og jeg har derfor stor interesse for allsidighet og en helhetlig tilnærming i egentreningen min.

Ta kontakt med meg på hakon@easyfit.no eller på Facebook-sidene våre for en uforpliktende prat!

 

 

Hans-Erik Brune

Hans-Erik Brune

Ålesund

 – Jeg ønsker at du skal komme i gang med trening som en del av hverdagen. Alle har forskjellige utgangspunkt, og derfor finner vi aktivitetsformen du liker. Variasjon, trygghet og at det er gøy er viktig for at vi skal kunne fortsette over tid.

Jeg er utdannet faglærer i kroppsøving fra Høgskolen i Hedmark, og sertifisert personlig trener gjennom AFPT. Jeg jobber til daglig som kroppsøvingslærer på Borgund Videregående skole.

– Jeg har tidligere drevet mest med fotball, men i dag er det veldig variert – styrke, løping, turer, kajakk og sykkel.

Ta kontakt med meg på aalesund@easyfit.no, eller Facebook-siden vår for en uforpliktende prat!

Helene Sodeland

Helene Sodeland

Mandal

– Jeg ønsker å bidra til at andre får oppleve treningsglede og varige endringer, om det er hjemme eller på treningssenter. Jeg har selv vært gjennom livsstilsendring, og skreddersyr treningsprogram til deg og dine mål.

– Jeg har i mange år jobbet som instruktør og ble sertifisert personlig trener fra AFPT i 2022.

Ta kontakt med meg på 97 14 55 34 eller sodelandpt@outlook.com for en uforpliktende prat!

Ylva Vildem

Ylva Vildem

Trondheim

Midlertidig utilgjengelig

– Jeg brenner for helse og livsstil. Jeg kan hjelpe deg på veien til å nå målene dine – uansett om de er store eller små.

– Jeg har vært forelsket i styrketrening siden jeg gikk Idrettsfag på videregående og ble sertifisert personlig trener gjennom AFPT i 2016.

– Ta kontakt med meg på buran@easyfit.no eller Facebook-siden vår for en uforpliktende prat!

Amelia Torvik

Amelia Torvik

Kristiansund

Midlertidig utilgjengelig

– Jeg brenner for den positive innvirkningen fysisk aktivitet har for enkeltmennesket, og elsker å spre den gleden som trening kan føre til.

– Jeg er sertifisert PT fra AFPT og studerer Sport Management ved Høgskolen i Molde, med en spesialisering i Bevegelsesvitenskap fra NTNU.

– Jeg lever og puster jeg for idrett, trening og fysisk aktivitet. Jeg er opptatt av skadeforebygging og rehabilitering, og har god erfaring med å bruke styrketrening i det arbeidet.

Ta kontakt med meg på kristiansund@easyfit.no eller Facebook-siden vår for en uforpliktende prat.

Våre senter

Easyfit Brekstad (Ørlandet)

Easyfit Buran (Trondheim)

Easyfit Byåsen (Trondheim)

Easyfit Ilsvika (Trondheim)

Easyfit Kristiansund

Easyfit Mandal

Easyfit Molde

Easyfit Ålesund

Medlemskap

Bli medlem

Dagspass

Gavekort

Min side

Personlig trener

Prøvetime

Medlemsfordeler

Medlemsvilkår

Kontakt oss

Ledige stillinger

Åpne eget senter

Ofte stilte spørsmål

Sponsor/ambassadør

Kontaktinfo

nb_NO