Våre personlige trenere

Hos Easyfit Treningssenter har vi dyktige personlige trenere som kan hjelpe deg nå dine mål. De kan tilby timer og skreddersydde treningsplaner.
Nedenfor finner du informasjon om våre personlige trenere og hvilke senter de tilhører. Ta kontakt med de dersom du lurer på noe eller ønsker å bestille time.

Håkon Stubø

Håkon Stubø

Trondheim & Kristiansund

– Jeg er opptatt av at trening skal være for hvem som helst – uansett forutsetninger. Det skal være gøy og motiverende å trene!

– Jeg er utdannet innen idrett og anatomi fra Høgskulen på Vestlandet, og Høgskulen i Sogn og Fjordane.

– I tillegg til å trene på treningssenter drev jeg i mange år med fotball. Derfra har jeg god erfaring i at trening funker både som reparerende og forebyggende for skader. I dag driver jeg med kampsport og MMA. Jeg har derfor stor interesse for allsidighet og en helhetlig tilnærming i egentreningen min.

Ta kontakt med meg på mail@easyfit.no eller på Facebook-sidene våre for en uforpliktende prat!

Amelia Torvik

Amelia Torvik

Kristiansund

 – Jeg brenner for den positive innvirkningen fysisk aktivitet har for enkeltmennesket, og elsker å spre den gleden som trening kan føre til.

– Jeg er sertifisert PT fra AFPT og studerer Sport Management ved Høgskolen i Molde, med en spesialisering i Bevegelsesvitenskap fra NTNU.

– Jeg lever og puster jeg for idrett, trening og fysisk aktivitet. Jeg er opptatt av skadeforebygging og rehabilitering, og har god erfaring med å bruke styrketrening i det arbeidet.

Ta kontakt med meg på ameliatorvik@hotmail.com eller Facebook-siden vår for en uforpliktende prat.

Anette Bongsted

Anette Bongsted

Mandal

– Jeg er en PT som selv har erfart og forstår og ser akkurat deg.

– Jeg er utdannet sykepleier og startet min livsstilsendring i 2016. Jeg fant selv nøkkelen til vektreduksjon ved styrketrening sammen med min PT, og valgte selv å ta PT utdannelse i 2019 for å kunne gi videre det jeg selv hadde fått. Videre har jeg tatt kurs i mental styrketrening,

– Jeg har en startdato for min sunne endring, men ingen sluttdato.

– Ta kontakt med meg på anette.bongsted@yahoo.no eller 48039351 for en uforpliktende prat!

Anita Velle

Anita Velle

Mandal

– Jeg er opptatt opptatt av kvalitet i treningen og legger stort fokus på teknikk og individuell tilpasning.

– Jeg er sertifisert personlig trener fra AFPT.

– Treningen skal være funksjonell og skadeforebyggende, og du får et skreddersydd opplegg som passer for deg, ditt behov og dine mål!

Ta kontakt med meg på mandal@easyfit.no eller 47897390 for en uforpliktende prat!

Svein Bringsdal

Svein Bringsdal

Mandal

– Jeg spesialiserer meg innenfor trening av kjernemuskulatur i mage og korsrygg. Dette er viktige områder dersom du ønsker å starte med tyngre styrketrening. En sterk og utholdende kjernemuskulatur er med på å forebygge skader på trening og i hverdagen.

– Jeg er under utdanning som P-CS fra TBI institute under Fred Koch, og har bakgrunn fra militær idrett.

Ta kontakt med meg på svein@svamagazine.no eller 99254303 for en uforpliktende prat!

Ylva Vildem

Ylva Vildem

Trondheim

– Jeg brenner for helse og livsstil. Jeg kan hjelpe deg på veien til å nå målene dine – uansett om de er store eller små.

– Jeg har vært forelsket i styrketrening siden jeg gikk Idrettsfag på videregående og ble sertifisert personlig trener gjennom AFPT i 2016.

– Ta kontakt med meg på buran@easyfit.no eller Facebook-siden vår for en uforpliktende prat!

Klar for å komme i gang?

SÅKLART!

Tren med ingen bindingstid eller oppsigelsestid, og med gratis innmelding. Hos Easyfit Treningssenter får du markedets mest fleksible medlemskap. Du skal selv bestemme når du vil trene!

nb_NO