PT-kampanje på Easyfit Ålesund

hans-erik m bakgrunn

Personlig trener Hans-Erik er siste tilskudd til Team Easyfit på Moa Ålesund, og nå får du kampanjepris på PT-timer + program.

Kom i gang med treningen!

Mosjon og fysisk aktivitet er viktig for alle, uansett alder og livssituasjon. Dessverre er det mange som av forskjellige årsaker ikke kommer i gang og da kan hjelp fra en personlig trener være veien. Sammen med en personlig trener finner dere den riktige veien for deg, og tilpasser øktene og propgrammet til å passe din hverdag, interesser og behov.

Hans-Erik er kroppsøvingslærer på Borgund videregående, og er for øyeblikket under utdanning som personlig trener på AFPT. I den anledning ønsker Hans-Erik å gi flest mulig tilbudet med PT-time + program til kr 500, i perioden han er under utdanning.

Hans-Erik Brune
Hans-Erik Brune

Personlig trener

Jeg ønsker at du skal komme i gang med trening som en del av hverdagen. Alle har forskjellige utgangspunkt, og derfor finner vi aktivitetsformen du liker. Variasjon, trygghet og at det er gøy er viktig for at vi skal kunne fortsette over tid.

Trenger du min hjelp til å komme i gang med treningen? Ta kontakt med meg på aalesund@easyfit.no, eller 41201465 for en uforpliktende prat!

nb_NO