Kjøp gavekort

Spørsmål/Svar

Hvordan får jeg adgang til senteret?

Du får adgang til senteret med en gang du har meldt deg inn på våre nettsider. Når du har gjennomført betalingen og opprettet medlemskap, tar du med kortet som du brukte til å betale medlemskapet med, og benytter det som adgangskort til våre sentre.

Hvordan foregår betaling?

Betaling av medlemskap gjøres gjennom Nets betalingssystemer på vår nettside. Du betaler fra den dagen du melder deg inn, og helt frem til du velger å si opp medlemskapet. Ved oppsigelse vil medlemskapet gjelde én kalendermåned etter siste innbetaling. Hvis en ikke skulle klare å trekke penger fra ditt betalingskort vil en få betalingspåminnelse på sms/e-post hvor du kan betale utestående beløp via nettbank. Om betaling fortsatt uteblir så vil Visma Collector stå for videre innkreving.

Kortet mitt fungerer ikke i døren, hva gjør jeg?

Hvis adgangskortet ditt ikke fungerer, så skyldes dette mest sannsynlig at magnetstripen på kortet ikke fungerer. Du kan enkelt bytte til et annet adgangskort inne på «min side» på vår hjemmeside. Gå inn på «adgangskontroll», og velg «legg til adgangskort». Du må først fjerne det gamle adgangskortet før du legger til et nytt et.

Kan jeg som medlem på et av EasyFit sine sentre, også trene på de andre sentrene?

Ja, det kan du. Som medlem hos oss kan du trene på alle våre sentre, uten at deg koster deg som kunde noe ekstra!

Hvilke åpningstider har EasyFit sine sentre?

Sentrene er åpen fra 05:00 til 24:00 alle dager.

Jeg er under 18 år, hvordan kan jeg opprette medlemskap og adgangskort

Hvis du kun har Visa Electron, så kan du kjøpe et Visa Gavekort (Spendon) og legge til det som ditt adgangskort. Dette fåes kjøpt på Mix, 7/11 eller Narvesen. Dette kortet kan så legges til som adgangskort inne på "adgangskontroll" på "min side".

Hvor gammel må man være for å trene på Easyfit?

Du må være fyllt 16 år for å kunne trene hos oss!