Kjøp gavekort

Vilkår

     
 • Refunderinger: Når du oppretter medlemskap hos Easyfit har du 14 dagers ubetinget angrerett. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, send oss en epost på mail@easyfit.no. Refundering vil skje senest 30 dager etter at angreretten blir brukt.
 •    
 • EasyFit Norge AS har ikke bindingstid. Treningsavgiften på kr 229,- for én måneds trening trekkes den dagen du melder deg inn online, og fornyes automatisk på samme dato måneden etter, inntil du melder deg ut. Utmelding foregår online, på «min side» på www.easyfit.no. Utmelding kan altså foregå når som helst, og adgangskortet vil etter utmelding fungere den tiden som er igjen av sist betalte månedsmedlemskap.
 •    
 • Kundedata vil ikke bli delt med/solgt til en tredjepart, og dataene oppbevares i henhold til norsk lov.
 •    
 • Man må være fylt 16 år for å kunne tegne medlemskontrakt ved EasyFit Norge AS. Er du mellom 16 og 18 år, må du ta med deg en av foreldrene dine ned til treningssenteret og skrive under på en erklæring som gjør at vi fraskriver oss ansvaret for eventuell skade som måtte skje på treningssenteret. Avtal oppmøte med Easyfit via epost til mail@easyfit.no

Våre betingelser

     
 1. Medlemmet er selv ansvarlig for å være helsemessig skikket til å benytte seg av senteret.
 2.                                                                     
 3. Av sikkerhetsmessige grunner har ikke barn under 16 år anledning til å oppholde seg i treningsområdene.
 4.    
 5. Man må være fylt 16 år for å kunne tegne medlemskontrakt ved EasyFit Norge AS. Medlemskontrakten skal signeres av foreldre/forsatte for alle medlemmer under 18 år.
 6.    
 7. EasyFit Norge AS har ikke bindingstid. Treningsavgiften på kr 229,- for én måneds trening trekkes den dagen du melder deg inn online, og fornyes automatisk på samme dato måneden etter, inntil du melder deg ut. Om vi ikke får trekt betalingskortet ditt på trekkdato, vil vi først forsøke å trekke noen dager senere. Hvis dette ikke går, vil du motta en faktura på SMS og e-post fra oss. Utmelding foregår online, på «min side» på www.easyfit.no. Utmelding kan altså foregå når som helst, og adgangskortet vil etter utmelding fungere den tiden som er igjen av sist betalte månedsmedlemskap.
 8.    
 9. Ved tegning av medlemskap betaler du for én måned à 229 kr. Denne månedsavgiften vil automatisk trekkes fra din bankkonto hver måned på samme dato. Du er selv ansvarlig for å stoppe betalingen på «Min side» om du ikke lenger ønsker å være medlem.
 10.    
 11. Medlemmet forplikter seg til å rydde på plass alt utstyr som blir brukt og holde orden etter seg.
 12.    
 13. Medlemmet forplikter seg til en hver tid å forholde seg til ordensreglene når han/hun oppholder seg ppå treningssenteret.
 14.    
 15. Ordensreglene omfatter:
      - Tren med rene treningssko - utesko skal tas av ved inngangsdøren
      - Bruk rene treningsklær
      - Tørk av svette etter deg på apparatene
      - Ta av vektene etter deg på frivektapparatene og rydd på plass vektskiver og manualer etter deg
      - Gi plass til andre på apparater, ikke bruk apparater til hvile mellom settene
      - Unngå roping, brøling og unødig slamring med vekter. Vis hensyn til andre på senteret.
 16.    
 17. Det taes forbehold om endringer i åpningstidene, spesielt ved jula, påske og sommerferier. Det kan også være endringer i forbindelse med arrangementer eller vedlikehold.
 18.    
 19. Alle prisendringer på medlemskap vil bli annonsert med oppslag på senteret, samt med informasjon på vår hjemmeside.
 20.    
 21. Det er ikke tillatt å oppholde seg på senteret om man er påvirket av noen former for rusmidler. Det er heller ikke tillatt å benytte seg av prestasjonsfremmende eller andre typer stimulans i forbindelse med trening på EasyFit Norge AS. Kontroller kan bli gjennomført. Positiv dopingprøve vil automatisk føre til stenging av medlemskap.
 22.    
 23. Ved misbruk av kort, har eier rett til stenge medlemskapet.
 24.    
 25. EasyFit Norge AS fraskriver seg ansvaret for tap og skader på personlige eiendeler, med mindre senteret har opptrådt uansvarlig.
 26.    
 27. Det oppfordres av hygieniske og miljømessige grunner til å bruke T-skjorte i stedet for topp/singlet i treningssalen. Bruk også innesko og håndkle under trening.
 28.    
 29. Treningssenteret er tv-overvåket. Ved hærverk av utstyr kan du bli erstatningspliktig for kostnaden av å utbedre skaden.